ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑΤο Τεχνικό Γραφείο bbsk έχει δημιουργήσει αυτόν τον δικτυακό τόπο με σκοπό να παρέχει πληροφορίες για τα προϊόντα του.
Η χρήση του εν λόγω δικτυακού τόπου διέπεται από τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει ο κάθε χρήστης να διαβάσει προσεκτικά και να ακολουθεί τους εν λόγω όρους και σε κάθε περίπτωση που διαφωνεί, καλείται να απομακρυνθεί από αυτήν την σελίδα.
Το Τεχνικό Γραφείο bbsk έχει την δυνατότητα να τροποποιεί τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή καθώς επίσης και την λειτουργία αυτού του δικτυακού τόπου, χωρίς καμία προειδοποίηση και σύμφωνα με την θέλησή του. Οι επισκέπτες που κάνουν χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους Χρήσης και συμφωνούν και αποδέχονται τα κατωτέρω:
Οι ιστοσελίδες αυτές χρησιμοποιούνται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους, δεδομένου ότι το Τεχνικό Γραφείο bbsk δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση ότι το περιεχόμενο των σελίδων είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Τα περιεχόμενα (φωτογραφίες, κείμενα, λογότυπα, σχέδια κλπ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Τεχνικού Γραφείου bbsk. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αντιγραφή, μετάδοση, διανομή, επανέκδοση με κάθε τρόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του Τεχνικού Γραφείου bbsk.
Τονίζεται ότι παρόλο του ότι συνεχώς γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλλίτερη δυνατόν ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, το Τεχνικό Γραφείο bbsk, δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την μη ύπαρξη λαθών ή δυσλειτουργιών ή ασφάλειας αλλά και για τους όρους χρήσης και την πολιτική ασφαλείας και τα περιεχόμενα άλλων συνδέσμων που πιθανώς να περιλαμβάνονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο.
Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση και η χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και των σχετικών συνδέσμων, γίνεται αυστηρά με ευθύνη του χρήστη και το Τεχνικό Γραφείο bbsk δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν ζημίες ή καταστροφές συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών ή άλλης ιδιοκτησίας, μετάδοση «ιών» ή άλλο, που απορρέει από την χρήση της εν λόγω ιστοσελίδας.Κάθε πληροφορία που αφορά προσωπικά δεδομένα και αποστέλλεται στο Τεχνικό Γραφείο bbsk, αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται για απαντήσεις σε τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις μόνον για τα παρεχόμενα προϊόντα του Τεχνικού Γραφείου bbsk.